середу, 14 серпня 2013 р.

Рефлексія ІІІ-ІV
У третьому модулі ми навчилися створювати Портфоліо з використанням методу проектів, з'ясували вимоги державних освітніх стандартів та навчальних програм, обговорили і сформулювали Основні запитання, що сприяють розвитку та навчанню учнів, та розглянули завдання для виконання досліджень учнів у проектній діяльності. Також створили текстовий документ із формами і електронну таблицю з даними та відповідною діаграмою про результати опитування.
Я зрозуміла, що учнів потрібно зацікавлювати дослідницькою роботою, це допоможе їм розвиватися різнобічно, вони заставляють нестандартно мислити, самостійно шукати відповіді на задані запитання та розв'язувати поставлені перед ними проблеми.

В четвертому модулі ми за допомогою Інтернет-сервісів, для спільної роботи із документами, обговорили приклади Основних запитань. Розробили варіант плану оцінювання. Створили презентацію основних ідей навчальної теми.
Цей модуль допоміг мені правильно визначити Основні запитання, скласти план оцінювання за допомогою якого я зможу перевіряти та коригувати роботу учнів.   

1 коментар:

  1. Скажіть, що Вам було у цих модулях найцікавіше?
    Що викликало утруднення?

    ВідповістиВидалити